09 Лютого 2019

City Cup

В одному з найбільших юніорських турнірів, який проводиться під егідою Міжнародної Федерації Тенісу (ITF) – “City Cup”, в цьому році в змаганнях взяли участь 32 спортсмени віком до 18 років – з України, Білорусі, Сербії, Румунії, Молдови, Польщі , Німеччини, Великобританії, Іспанії, Литви, Естонії, Словаччини, Австрії та Греції.

– Наш турнір 14 років поспіль залишається найбільш представницьким юнацьким змаганням, який проводиться в Україні, – зазначає директор “Donetsk City Cup” Анна Андрєєва. – Саме тому ми свідомо залишили звичну назву турніру, перебазувавши його на черкаській «Селена» (чим зараз дуже задоволені, бо маємо можливість підтримувати клас змагань на незмінно високому рівні). Турнір проводиться в Черкасах вдруге поспіль, інтерес до нього залишається стабільно високим.

В цьому році в турнірі брали участь і черкащани – Анатолій Волошин і Георгій Зінченко – обидва, за словами Анни Андрєєвої, показали гідний рівень підготовки і хорошу гру, однак, вибули на попередніх іграх кваліфікації. Переможцями ж парного розряду стали австрієць Юрій Родіонов і росіянин Філіп Клімов, а переможцем турніру – Юрій Родіонов, серед дівчат же переможницями парного розряду стали росіянки Марія Солнишкіна і Варвара Грачова – остання і перемогла в турнірі в цілому.