11 Лютого 2019

Відродження роботи дитячої тенісної академії

Після тривалої паузи  відновила свою роботу дитяча тенісна академія, яку очолює заслужений тренер України Сергій Ситковский. Серед вихованців тренера – відома українська тенісистка Тетяна Перебийніс, яка входила в сотню кращих тенісисток світу.

Також юні тенісистки Дарія Лопатецкая і Марта Костюк, які в минулому році стали чемпіонками престижного в світі юніорського турніру, тренуються в школі тенісу на базі нашого спорт-готелю.

У юніорському турнірі Orange Bowl, який вважається неофіційним чемпіонатом світу серед молодих спортсменів, Даша Лопотецька була найкращою у віковій категорії до 12 років, а Марта Костюк перемогла серед 14-річних спортсменок.

До того ж Даша в минулому році стала абсолютною чемпіонкою світу на змаганнях в Флориді. Наступного року тренери чекають від молодих тенісисток ще більше перемог і пророкують їм велике майбутнє.

Головним акцентом нашої тенісної школи є підготовка гравців високого класу, здатних брати участь і перемагати в міжнародних турнірах. Сьогодні в дитячій тенісній школі на базі «Селени» займається понад 20 дітей – і всі вони пройшли суворий конкурсний відбір і тепер більшість з них вже має досвід змагань на високому рівні. Втім, батьки, які впевнені в спортивних талантах свою дитину, можуть спробувати зробити з неї зірку тенісу.